sjalvforsvar teknik

SJÄLVFÖRSVAR FÖR KVINNOR

En vanlig missuppfattning är att man behöver ha färdigheter inom t ex kampsport eller boxning för att kunna försvara sig vid en eventuell attack. Min kurs kommer att visa dig att så inte är fallet.

Den typen av självförsvar som jag lär ut är enkel att ta till sig men mycket effektiv och kraftfull.Den bygger på grovmotorik dvs där man använder enkla och naturliga rörelser. Du kommer att erfara att du är mycket starkare än du tror när du lär dig att använda dina fysiska och mentala krafter på rätt sätt.

Det fina med grovmotoriska tekniker är att dessa är de enda som verkligen fungerar när rädslan och paniken slår till med full kraft. Har man tränat in dem grundligt så kommer du förhoppningsvis kunna byta ut ett panikartat agerande till ett kraftfullt självförsvar.

I kursen får du lära dig ett heltäckande självförsvar som jag har delat in i tre dimensioner av hot.

DIMENSION 1

I Dimension 1 går vi igenom ett förstadie till angrepp, dvs där din instinkt har signalerat ett obehag och du måste börja agera.

DIMENSION 2

I Dimension 2 går vi igenom hur du förbereder dig på bästa sätt, precis innan ett angrepp.

DIMENSION 3

I Dimension 3 får du lära dig allt du behöver veta för att fysiskt kunna försvarar dig vid ett angrepp.

Utöver detta kommer jag att gå igenom de vanligast förekommande attackerna mot kvinnor och hur du enkelt tar dig loss från dessa. Jag ger dig även ett kapitel om våldtäkter då jag anser att den kunskapen är så viktig.

Kursen innehåller också ett antal övningar där du får tips om hur du läggerupp dina egna träningspass. Detta för att öka dina möjligheter att skydda dig själv och hålla dina självförsvarskunskaper vid liv under lång tid.

KURSEN KOMMER INOM KORT